Gratis fragt over kr. 500.-
Afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
+45 98 46 44 14
Gratis fragt over kr. 500.-
Gratis afhentning i butik
Gratis gaveindpakning

Filtrering

Sorter efter:
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv
Tilføj til kurv

BELLA BALLOU er en dansk virksomhed, som blev etableret af Pia Grønlund og Tina Steentoft i 2008. De tilbyder tørklæder, tasker og andre accessories i eget design og i høj kvalitet. Ønsket har fra starten været, at give kvinder mulighed for at understrege deres personlighed med en personlig stil, som komplimentere ens personlighed. De følger tidens tendenser og trends, og inspireres af møder med forskellige kulturer på deres rejser rundt i verden. BELLA BALLOU har en særlig livslang fascination af Kinas silke og silkens fantastiske proces - fra små silkelarver til den fineste silke som metervarer. Begge er kreative af natur og arbejder med de grafiske linjer i deres egne, unikke prints, tilsammen med gode materialer og stærke farvesammensætninger.

Endvidere ønsker de at forbedre verden, når det gælder bæredygtighed. De ønsker åbne og ærlige tiltag, og udvælger leverandører, som vægter en ordentlig produktion. Deres prints er tidsløse, og vælger en bæredygtig produktionsmetode i deres silketryk, og anvender blot 10% trykfarve i denne proces.

Søfragten er 100% CO2-neutral, da der plantes et træ tilsvarende deres CO2-aftryk for hver forsendelse.

RUMklang er vilde med BELLA BALLOUs farverige tørklæder og grafiske prints, og deres syn på bæredygtighed, og ser frem til at mixe og matche tørklæderne sammen med vores øvrige lækre fashionbrands, så lad dig blive inspireret på vores online univers, eller kig forbi vores livsstilsbutik i Sæby.

chevron-up
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!