Gratis fragt over kr. 500.-
Afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
+45 98 46 44 14
Gratis fragt over kr. 500.-
Gratis afhentning i butik
Gratis gaveindpakning

STUDIO ARHOJ

Filtrering

Sorter efter:

STUDIO ARHOJ

I RUMklang Indretning finder du et bredt udvalg af keramik. Et mærke vi er særligt stolt af, at være forhandler af, er Studio Arhoj.
Studio Arhoj fik i sin tid sin succes med deres fantastiske keramik spøgelser: “GHOSTS”. Det smukke farvede keramik opstod, da Anders Arhøj i 2013 begyndte at arbejde med interiør og design i 2006 mens han studerede i Tokyo. Her samlede han inspirationen til at starte et mindre design studio i sin lejlighed på Vesterbro. Siden da har de været kendt for det smukke farverige og unikke keramik, som du kan købe i mere end 200 butikker over hele verden.

I dag laver de stadig alt fra skåle, krus, vaser, og figurer i keramik på deres værksted i København. På værkstedet bliver alt deres keramik lavet i hånden og glaseret.

Alt det håndlavede keramik er lavet med inspiration fra japan og deres traditioner i et miks med den skandinaviske enkelthed. Det er også det, som gør, at Anders har skabt keramik i fantastisk kvalitet og design.

Du kan blandt andet finde Chug Mug, Munch Bowl, Sip Cup og
Yuki vasen, Winther Bowl skålen i vores udvalg af keramik fra Studio Arhoj i butikken eller online. Dæk bordet med et smukt miks af det skønne farverige keramik, for et hyggeligt og hjemligt look.

Studio Arhoj keramik vil være det unikke boligtilbehør, interiør som bidrager unik skønhed til dit hjem! Især de smukke farver og det’s unikke glasurer gør Studio Arhoj til noget helt specielt og iøjenfaldende item i din personlige indretning.

chevron-up
Kurv
Der er ingen produkter i kurven!