Gratis fragt over kr. 500.-
Afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
+45 98 46 44 14
Gratis fragt over kr. 500.-
Gratis afhentning i butik
Gratis gaveindpakning

Filtrering

Sorter efter:

Det lækre vingummi fra Wally and Whiz er lavet med tanke på den traditionelle vingummi og har udviklet det, de kalder for den danske vingummi. Deres vingummi er skabt med kærlighed og passion, og sætter nye standarder for, hvad en vingummi er. En Wally and Whiz vingummi skal både dufte og smage af de naturlige råvarer, den er skabt af. De kombinerer altid to komplementære smage for at skabe delikate og udsøgte smagsoplevelser. Vi skal nemlig rethink candy!
Grundlæggeren hedder Kristian Them Hansen og han har ALTID været særligt glad for vingummi! Ideen har været at sammensætte en vingummi uden tilsætningsstoffer, og som samtidig også er veganske og glutenfri. Det der startede med en flaske solbærsaft, en pose vegansk stivelse og lidt citronsyre fra det lokale supermarked, er nu blevet til en forretning med leveringer til mere end 800 butikker i og omkring 30 lande.
RUMklang er vilde med Wally and Whiz lækre vingummi, og er glade for, at de smagfulde vingummi også forhandles i vores livsstilsbutik!

chevron-up
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!