Gratis fragt over kr. 500.-
Afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
+45 98 46 44 14
Gratis fragt over kr. 500.-
Gratis afhentning i butik
Gratis gaveindpakning

OM RUMklang

RUMklang er skabt af Mette Grønhøj Jensen i 2018, efter at have set lokalet midt på havnen i Sæby. Lokalets størrelse skabte den helt særlige rumklang, da Mette trådte ind i det store tomme rum, og af den grund skulle Mettes univers selvfølgelig have navnet "RUMklang Indretning". Mette har størstedelen af sin karriere arbejdet med rådgivnings- og konsulentopgaver indenfor detailbranchen, og har altid brændt for både bøger, mode og indretning, og det at kunne skabe nye og anderledes rum, derfor har det fra starten været et bevidst valg, at Mette ville håndplukke kvalitetsprodukter til sin kunder. Mette har en sikker finger på pulsen og dygtighed, og hjertet på rettet sted, hvilket er RUMklangs DNA, tilsammen med den særlige ære i at kunne inspirere og vejlede RUMklangs kunder - både i butikken og online. RUMklang præsenterer et univers af eksklusivt tøj, smykker, indretning og særligt udvalgte objekter fra små lokale kunsthåndværkere, og fører også eget brand med RUMklang signatur, da ønsket er at have det helt særlige twist - kendetegnet er især den fine pastelrosa farve og keramikken.

Butikkens 500 kvm er en sand inspirations- og livsstilsbutik med den flotteste udsigt, hvor Mette og team RUMklang håndplukker og udvælger alle varerne med omhu og stor passion for høj kvalitet, tidens tendenser og retninger, og ikke mindst med fokus på de bæredygtige og miljømæssige valg, der har en længere levetid. 


Butikken er placeret på 1. sal på Sæby havn med udsigt over vandet så langt øjet rækker. Netop for at kunne nyde den skønne udsigt fuldt ud, har RUMklang i 2020 fået bygget en stor altan, så livet på havnen kan fornemmes og suges ind, alt imens der kan nydes et lækkert stykke kage og kaffe i solens stråler om sommeren og på de gode efterårsdage. Og når plaiden og varmelamperne ikke kan holde varmen, er det selvfølgelig også muligt at nyde kagen, chokoladen og kaffen indendørs, hvor der selvfølgelig også er havudsigt.

På glædeligt gensyn!

De kærligste hilsener, Mette

chevron-up
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!