Gratis fragt over kr. 500.-
Afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
+45 98 46 44 14
Gratis fragt over kr. 500.-
Gratis afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
YROLI SKINCARE

Yroli - Boosting Body Oil, 200 ml

465,00 kr.

På lager - 4 tilbage

Gratis levering over 500 kr.
Gratis afhentning i butik
Beskrivelse

En eksklusiv kropsolie, der både beskytter og fugter og plejer. Huden bliver silkeblød og får en fornyet glød - og indeholder slow aging ingredienser, som aktive vitaminer og stærke antioxidanter. Olien trænger dybt ind i huden og tilfører elasticitet. Konsistensen er blød og har en vidunderlig og stimulerende duft af sandeltræ, lavendel og orange, og er hurtigt absorberende. Olien kan anvendes på normal og tør hud.

Ingredienser: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Lavandula Angustifolia Oil, Santalum Spicata Wood Oil, Tocopherol, Linalool, Limonene, Graaniol, Coumarin - 100% naturligt dyrket, og 97,6% af ingredienserne er organisk høstet.

Certificeringer: ECOCERT COSMOS ORGANIC er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bliver brugt i flere end 45 lande.

Anvendelse: Brug olien på kroppen morgen og/eller aften og gerne lige efter badet på en fugtig hud - og masseres ind i blide bevægelser. Resten af olien på hænderne kan jo bruges til neglebånd på både hænder og fødder, og på de tørre hårspidser.

Supplement: Det anbefales at bruge olien sammen med Essential Care Body Wash, som er en mild og skånsom kropssæbe.

200 ml

Måske du også synes om
chevron-up
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!