Gratis fragt over kr. 500.-
Afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
+45 98 46 44 14
Gratis fragt over kr. 500.-
Gratis afhentning i butik
Gratis gaveindpakning
YROLI SKINCARE

Yroli - Essential Care Facial Scrub, 100 ml

265,00 kr.

På lager - 3 tilbage

Gratis levering over 500 kr.
Gratis afhentning i butik
Beskrivelse

En eksklusiv exfolierende og fugtgivende ansigtsscrub fra Yroli. Ansigtsscrubben fjerner blidt døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen. Beriget med økologisk marula- og baobabolie, der giver fugt og næring, og giver fleksibilitet og elasticitet til huden. Effekten opnås fra økologiske abrikoskerner, der skånsomt skrubber huden, og scrubben er ikke tilsat vand og er duftfri.

Ingredienser: Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Coco-Glucoside, Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Sucrose Stearate, Prunus Armeniaca Seed Powder, Citric Acid, Adansonia Digitata Seed Oil, Sclerocarya Biarrea Seed Oil, Tocopherol - 100% naturlig og 72,3% økologisk.

Certificeringer: ECOCERT COSMOS er fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bliver brugt i flere end 45 lande.

Anvendelse: Bruges på tør hud, og fordeles på hænderne, som masseres in på huden med cirkelbevægelser. Start med hagen og arbejd op ad kinderne, næse og afslut med panden. Undgå den sarte hud omkring øjnene. Vaskes af med lunkent vand og afslut med koldt vand.

Supplement: Brug Boosting Face Oil om morgenen og Hydrate Overnight om aftenen, og øjenserummet både morgen og aften.

100 ml

Måske du også synes om
chevron-up
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!